Model - Glamour - Portret - Naakt - Diverse opdrachten © Hans de Bruin 2018

 
 

Prijsvoorbeeld Fotosessie

In mijn studio heb ik de mogelijkheid tot het maken van diverse fotosessies. Via een voorgesprek gaan we bespreken waar je wensen liggen. Wil je een mooi portret voor in een lijstje, een leuke fotosessie met je mooiste kleding. Of wil je graag een onthullende sessie met je mooiste lingerie en/of naaktfoto’s. Misschien alleen een spannende foto voor je vriend(in), of direct een alles onthullende erotische fotosessie waarin je jezelf als een echte playmate laat zien.

Er is heel veel mogelijk op dit gebied, dus kom met je ideeën en wensen en maak mij duidelijk wat je graag zou willen, dan gaan we kijken of we op een lijn kunnen komen. Kijk gerust eens rond op de site om zelf ideeën op te doen, of om te zien wat er mogelijk is. En als je zelf geen idee hebt hoe je op de foto wilt, maar wel een leuke stapel foto’s van jezelf wil hebben, dan laat je het gewoon aan mij over.

Wat gaat zoiets kosten:
Uitgaande van een fotosessie van circa 3 uur, worden er +/- 150 opnamen met een digitale camera gemaakt, waarvan je er minimaal 50 op een CD gebrand meekrijgt. Hier kan je denken aan een prijs vanaf € 75,- Digitale foto’s worden dus niet afgedrukt, maar op een cd-tje gebrand. Wel kan je de foto’s zelf af laten drukken. (De bestanden zijn geschikt voor vergrotingen t/m 20/30 formaat) Maar omdat er bij fotosessies veel maatwerk is, is dus ook de prijs slechts een indicatie. Uiteraard heb je de gelegenheid om je enkele malen te verkleden. Deze kleding dien je wel zelf mee te brengen. En je wordt geacht om in mijn studio zelf je make-up te verzorgen. Het is natuurlijk toegestaan om voor eigen rekening een visagiste mee te nemen. Ook kan ik in veel gevallen wel een visagiste regelen, de kosten hiervan zijn voor jouw rekening.

Eventuele nabestellingen of vergrotingen zijn tegen schappelijke prijzen altijd mogelijk. Indien er reiskosten zijn voor de fotograaf, dan zullen deze apart in rekening worden gebracht.

Een begeleider van het model is uiteraard altijd welkom, echter is het de ervaring dat het niet is aan te bevelen dat de begeleider, tijdens de sessie zelf, in de studio wacht.

Via een eenvoudig contract leggen wij vast dat fotograaf en model de foto’s uitsluitend mogen gebruiken voor eigen gebruik, dan wel ter promotie van zichzelf.
D.w.z. portfolio en internet, tentoonstellingen, fotowedstrijden.
De fotograaf is en blijft altijd eigenaar van het copyright op alle foto-opnamen.
Mocht je de foto’s volledig voor eigen privé gebruik willen hebben, (Dus ik mag ze zelf niet gebruiken in mijn portfolio of op mijn internetsite ) dan gelden er andere tarieven.
Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan, behalve als hierover apart afspraken zijn gemaakt met betrekking tot een eventuele vergoeding.

« Terug