Model - Glamour - Portret - Naakt - Diverse opdrachten © Hans de Bruin 2018

 
 

Over Mijzelf

Ik zal het één en ander over mijzelf vertellen.
In 1961 ben ik geboren in Rotterdam, maar sinds 1981 woon ik in Spijkenisse. Sinds 1989 ben ik getrouwd met Marion.

Fotograferen heb ik eigenlijk mijn hele leven al gedaan, maar zo vanaf 1997 ben ik mij meer gaan specialiseren in de model-fotografie. Heb toen diverse workshops gevolgd, om meer ervaring op te doen op dit gebied.
In die periode ben ik toen een aantal jaren de huis-fotograaf van een klein modellenbureau geweest. Hier veel ervaring opgedaan met startende modellen, dus mensen die nog nooit eerder een echte fotoshoot hadden gedaan. Mocht U een shoot overwegen maar ziet U er tegen op om deze stap te nemen, probeer het gewoon een keer.
Ik zal alles doen om u op uw gemak te laten voelen, en samen die foto’s te maken die U graag wilt hebben. Mijn fotografie probeer ik altijd zo natuurlijk mogelijk te houden. Dus geen gefotoshopte koppies waar U eigenlijk niet meer op lijkt. Maar foto’s van u zoals u echt bent. Voor “plastic-fantastic” foto’s bent u bij mij niet aan goede adres.

Na een grote verbouwing in het jaar 2001, heb ik de beschikking over een eigen fotostudio in ons eigen huis. Hier heb ik alle ruimte om mijn hobby “modelfotografie “ uit te oefenen.
Mijn specialisme ligt bij de modelfotografie met een voorkeur voor de glamourfotografie. Tevens heb ik in de laatste jaren veel fotosessies gedaan met startende modellen, die ervaring wilde opdoen, en foto's nodig hadden om een portfolio op te bouwen.

Naast de fotoshoots die ik met (startende) modellen doe, kunt u ook bij mij terecht voor een privé fotoshoot. Dat houdt in dat u zelf met uw idee en wensen naar mij toe komt, en dan gaan we samen kijken of dit te realiseren is. Foto’s van privé-shoots komen over het algemeen niet op mijn site maar zijn ook echt privé voor u.

Ondanks dat de studio in een gewoon woonhuis is gevestigd, is er ruimte genoeg. Ook voor shoots met bv. 2 á 3 mensen tegelijk. Er is een aparte ruimte om u te verkleden, en nog een ruimte voor het verzorgen van de make-up.

Ik heb 2 grote Bowens studioflitsers met softbox en paraplu staan om de foto’s een mooie belichting te kunnen geven. Voor het fotograferen werk ik met Sony apparatuur.

U kunt mij volgen via Facebook http://www.facebook.com/hans.debruin.5

En via http://www.modelzone.nl/hdbfotografie